Weboldalunkon e fogyással kapcsolatos kényes témakörben fogunk információt adni, ahol több ezer, a fogyókúrás módszerekkel kapcsolatos és a méltán híres Adipex Retard vélemények olvashatók. Ezen felhasználók által írt beszámolók érintenek minden, a termékkel és a fogyókúrás tapasztalatokkal kapcsolatos témakört is, ami érdekes lehet azok számára, akik érdeklődnek a gyors de tartós fogyás iránt. Eredeti Adipex rendelés, vásárlás, hatás, mellékhatás, árak, hamisítványok, kúra időtartama – hossza, és egyéb pozitív vagy negatív tapasztalatok mind megtalálhatóak.

Fórumunk nem támogatja az illegális gyógyszer forgalmazását, így nálunk nem is rendelhető a termékből, illetve az ezzel kapcsolatos eladási célzattal kapcsolatos reklámokat, hirdetésként feladott Adipex eladó hirdetéseket is azonnal törlünk. Fórumunkon így kizárólag a felhasználók valós, érdekektől mentes beszámolói és véleményei olvashatóak letisztult formában.

A több ezer felhasználó által írt véleményeket, tapasztalatokat, beszámolókat lentebb találja meg!

Szóljon hozzá lentebb Ön is a kenyesvelemenyek.com oldalon és ossza meg a tapasztalatait velünk és a nagyközönséggel! Ha felkeltettük érdeklődését, és azon gondolkodik, hogy Ön is ki szeretné próbálni e fogyókúrás készítményt, akkor e részletesebb cikk az Ön számára készült.

A lehető legátfogóbban ismertetjük Önnel ennek a kezelési módszernek a legfőbb előnyeiről, hátrányairól, a helyes adagolásának menetéről, valamint kezelés időtartamáról, mellékhatásairól, a legjobb hatás elérése érdekében. És a továbbiakban más fontos szempontokra is kitérünk majd, így lehet az árnyoldala miatt lebeszéljük. Először is szeretnénk figyelmeztetni mindenkit a gyógyszer alkalmazási előírásban szereplő javaslatra. Mivel ezen fogyasztószer gyógyszer, és nem étrendkiegészítő, így nem minden túlsúlyos vagy fogyni vágyó ember számára alkalmas.

Adipex Retard hamisítványok

Fontos megemlíteni, hogy az óriási nagy keresletre és eredményességre való tekintettel sok hamisítvány is létezik belőle, amely kinézetében ugyanaz, mint az eredeti termék. Ezek a hamisítványok hatóanyag nélküli utánzatok jobb esetben, rosszabb esetben káros is lehet az egészségére. Emiatt elengedhetetlenül szükséges az Adipex Retard rendelése előtt a megfelelő információ beszerzése és a mérlegelés.

Ezt a kenyesvelemenyek.com weboldalunkon könnyedén megteheti, hiszen több ezer Adipex Retard vélemény és felhasználói tapasztalat olvasható a témakörben. Mielőtt a vásárlás mellett döntene, úgy kérem olvassa el cikkünket, ahol bemutatjuk az előnyös de hátrányos oldalát is a terméknek.

Amennyiben úgy dönt, hogy eladó Adipex Retard hirdetéseket fog böngészni az interneten, úgy előtte olvassa el a felhasználói véleményeket is, biztosan sokat fog segíteni a forgalmazó, eladó megítélésében is, ahol a beszámolók feketén fehéren leírják a negatív és pozitív tapasztalatokat is, így Önnek csak informálódnia szükséges a témakörben, hogy ne váljon átverés áldozatává, mint sok más felhasználó, aki nem olvasott utána kellőképpen.

Részletesen az Adipex Retard fogyasztó gyógyszerről

Egy kimutatás szerint elhízott vagy túlsúlyos a világ népességének csaknem egyharmada. Magyarországon is több tízezer súlyosan kövér ember él. Az elhízás adódhat rengeteg ülőmunka, kevés sport, egészségtelen táplálkozás miatt. Honlapunk tudatában van ezen ténnyel és a folyamatos küzdelemmel az elhízás ellen.

Ezért is mutatjuk be Önnek eme fogyasztószert. Ez a gyógyszer gyors és stabil fogyást eredményez, üres ígéretek és radikális életmódváltozások nélkül. Tehát ne pazaroljon több időt a valóban hatékony fogyás keresésére, mert ez már létezik.

Ez az eredeti Adipex Retard, ami egy jóváhagyott gyógyszer az elhízott személyek testsúly csökkentésének elősegítésére.

A terápiás kezelés általában magas vérnyomású, magas koleszterinszintű vagy cukorbetegségben szenvedő betegek elhízásánál alkalmazzák, vagy bármilyen típusú túlsúlyos személyek részére, ha BMI testtömeg index 30 vagy annál több (A testtömeg-index (BMI) kiszámítása: a testtömeg (kilogrammban) és a testmagasság négyzetének (méterben) hányadosa) és a megnövekedett súlyuk miatt fokozott a szövődmények kockázata.

Ezek a szövődmények későbbiekben szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, a 2-es típusú cukorbetegség, számos daganatos betegség és ízületi gyulladásokhoz vezethetnek, de okozhat légzési problémákat és depressziót is.

Az Adipex Retard kapszula felhasználható olyan célokra is, amelyek nem szerepelnek ebben a felhasználói útmutatóban.

Bármely fogyni akaró személy sokoldalú elhízásellenes, fogyókúrás program részeként használható. Ez pedig azt jelenti, hogy előszeretettel élnek ezzel a lehetőséggel, és használják is ezt az étvágyelnyomó gyógyszert, hogy csökkentsék szenvedést a diéta ideje alatt.

Leginkább a nők körében a legelterjedtebb, mivel rájuk jellemzőbb a nassolás, falásrohamok, a különböző hormonális hatások miatt. Továbbá ugyanolyan népszerű az egyáltalán nem sportoló egyének körében is, akiknek nincs idejük vagy más okokból kifolyólag nincs lehetőségük a rendszeres aktív testmozgásra, de szeretnének megszabadulni a túlsúlytól és jobb formába hozni alakjukat.

 

Az interneten Adipex eladó több webáruház által is, de ezen beszerzési forrásból csak úgy javasoljuk a vásárlást, hogy előtte utána néz a felhasználói tapasztalatok gyűjteményében a kenyesvelemenyek.com fórumunkban, mert nagyon sok hamisítvány van jelen a piacon.

Azonban előfordulhat, hogy e készítmény nem hatásos minden elhízott betegnél és nem sikerül elérni a kívánt eredményt, mégis kirívóan magas a sikerességi arány azoknál, akik helyesen alkalmazták és betartották az ajánlott használati utasítást a terápiás kezelés időtartama alatt.

A fogyasztó gyógyszer gyártója Gerot Pharmazeutika, Bécs, Ausztria. Egy magántulajdonban lévő gyógyszercég, amely az innovatív gyógyszereket és generikus termékek széles választékát kínálja.

Adipex Retard összetevői

Szeretnék kicsit bővebben kitérni az eredeti Adipex Retard összetevőire.

Egy kapszula 15 mg phentermine hatóanyagot tartalmaz, ezen kívül a további összetevői segéd és színező anyagokból tevődik össze, amely a sárga méhviasz, hidratált szójaolaj, repcemag-olaj, szójabab lecitin, zselatin, 85% glicerin, Karion 83, ricinusolaj zsírsav-észtere etoxilezett glicerinnel (Cremophor EL), titán-dioxid E171, kinolinsárga E104, etil-vanillin és p-metoxi-acetofenon.

Az elsődleges aktív hatóanyaga a fentermin, ez a vegyület a központilag ható elhízásellenes készítmények fő alkotóeleme. Hatásmechanizmusa révén a központi agyi idegrendszert befolyásolja annak érdekében, hogy csökkentse az étkezés iránti vágyat, fokozza az epinephrin vagy az adrenalin kiválasztást a szervezetben, ezáltal kényszerítve a testet az energia tartalékok mozgósítására a szervezetben, azaz a zsírégetést.

Le egyszerűsítve a fentermin olyan anyag, amely serkenti az idegrendszert és elnyomja az étvágyat, emellett bizonyítottan sikeresen alkalmazzák világszerte a fogyni vágyó túlsúlyos személyek részére terápiás céllal.

Az összetételét úgy alkották meg, hogy a gyógyszer fokozatosan oldódjon fel (Retard hatás) a szervezetben, ennek köszönhetően a fő alkotóeleme, a phentermine előre meghatározott sebességgel szabaduljon fel, és nem azonnal, így tovább fejti ki előnyös hatásait a szervezetben.

A bevételt követően 1–3 órán belül észrevehető étvágycsökkentő hatás jelentkezik, ami körülbelül 8 órán keresztül biztosítja az étvágytalanságot, a teltségérzetet, és az enyhe vízhajtó hatást.

Az alábbi betegségek esetén mérlegelje a használatát.

A súlycsökkentő kezelés biztonságos használata és az Ön egészségének megőrzésének érdekében fokozottan vigyázzon a használatával,

 • Ha epilepsziában szenved
 • Vese és máj problémái vannak
 • Magas a vércukorszintje, illetve cukorbeteg
 • Szív és érrendszeri megbetegedés
 • Magas vérnyomás nyomás
 • Rendszeresen fogyaszt nagy mennyiségű alkoholt
 • Bármilyen más betegségtől szenved.

Ellenjavallat

Noha az internetes áruházakban is eladó Adipex Retard bárki számára hatásos a fogyásban, azonban nem ajánlott mindenkinek!

A gyógyszer ellenjavallt azok számára, akik alábbi kategóriák egyikébe bele tartozik:

– Túlérzékenység a hatóanyaggal vagy más szimpatomimetikus aminokkal szemben (például pszeudoefedrin) ellen.

– Kezeletlen túl alacsony vagy túl magas vérnyomás, szív- vagy más keringési betegség, az erek súlyos beszűkűlésénél, vagy cerebrovaszkuláris betegségek jelenlegi vagy korábbi kórtörténetében; hyperthyreosis, glaucoma, prosztata adenoma, veseelégtelenség.

– Ha pszichiátriai rendellenességek jelenlegi vagy korábbi kórtörténetében, ideértve az anorexiát és a depressziós állapotot, alkoholfüggőség vagy kábítószerrel való visszaélés alatt.

– Kombinált gyógyszeres kezelés bármilyen más, központi hatású súlycsökkentő szerrel ellenjavallt a potenciálisan végzetes pulmonalis artériás hypertonia fokozott kockázata miatt.

Ne alkalmazza MAO-gátlókkal kombinálva, mint például – Dexfenfluramine, fenfluramine, furazolidone, guanadrel, guanetidin, vagy monoamin-oxidáz inhibitorok (MAOI) (pl. Fenelzin) bevétele történt az elmúlt 2 hétben.

– 18 év alatti fiatalkorúak és idős betegek.

– E fogyasztószer ellenjavallt a terhesség első három hónapjában és a szoptatás ideje alatt. A terhesség további folyamán alaposan meg kell fontolni az előny-kockázat arányt.

Gyógyszerkölcsönhatások

Ha egyidejűleg más gyógyszereket vagy gyógyszereket is fogyaszt, a fogyasztó gyógyszer hatása megváltozhat, amelyek növelhetik a mellékhatások kockázatát, vagy a gyógyszer nem megfelelő működését okozhatja. E fogyasztó kapszula kölcsönhatásba léphet a következő gyógyszerekkel: lítium, inzulin, pszichotróp gyógyszerek, amik pszichés működésre hatnak, antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők.

Mellékhatások

Attól függetlenül, mennyire szeretik az Adipex Retard kúra eredményeit, úgy érezzük őszintének kell lennünk ezzel az étvágycsökkentő szerrel kapcsolatos lehetséges mellékhatások iránt.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a lehetséges mellékhatásokat, amelyek a fogyasztó kapszula összes alkotó eleméből adódhatnak. Ezek a mellékhatások lehetségesek a kúra időtartama alatt.

Néhány mellékhatás ritka és enyhe jól tolerálhatóak a cél érdekében, általában nem igényelnek orvosi kezelést, és idővel eltűnnek.

 – Nemkívánatos hatások a központi idegrendszerre: A leggyakoribb ilyen mellékhatások: a pszichotikus reakciók: idegesség, izgatottság, alvászavarok.

– Nemkívánatos hatások a szív-érrendszerre: A leggyakrabban tapasztalható reakciók a fogyasztószer használatánál a szívdobogás, magas vérnyomás.

– Ezenkívül ritkán, de előfordulhatnak a következő mellékhatások: fejfájás, ingerlékenység, kellemetlen íz, szájszárazság, hányinger, hányás, hasmenés, székrekedés, vizelési nehézségek, nehezebb elalvás vagy álmatlanság.

A felsorolás nem tartalmazza az összes lehetséges nem kívánt mellékhatás. Az összes kockázatot kapcsolatban keresse meg kezelőorvosát.

Adagolás

A helyes adagolási ütemterv a sikeres fogyás titka, tehát annak érdekében, hogy a fogyasztószer Önnél a lehető legjobban működjön, és maximalizálja hatékonyságát, kövesse az alábbi használati utasítást. Ezzel elősegíti a gyors fogyást és csökkentheti a mellékhatások kialakulásának valószínűségét.

Kerülni kell az esti használatot, mivel ez az anyag idegességet és álmatlanságot válthat ki, ami problémákat okozhat az elalvásban. A megfelelő használat egy Adipex kúra, ami egy hosszabb távú terápiás alkalmazás.

Általában napi 1 kapszula reggel a megfelelő adagolás. Kivételes esetekben az adagot napi 2 kapszulára lehet növelni reggel és ebéd után bevéve. Tudjuk, hogy olcsó Adipex árak miatt többet is alkalmazna a gyorsabb fogyás eredménye miatt, de ne lépje túl a leírt mennyiséget, ha e termék használatát célozza meg, mert többet fog ártani vele, mint használni.

Adipex kúra időtartama 

Az étvágycsökkentő kapszula szedésének időtartama nem haladhatja meg a három hónapot. Ennek oka az, hogy az étvágycsökkentő hatás idővel csökken. Ha ezt követően nem elégedett az elért súlyvesztéssel, és tovább szedését tervezi előtte szükséges egy pár hónapos szünetet tartani, hogy a hatóanyag maradéktalanul kitudjon ürülni a szervezetéből és a szervezetben levő receptorok újra fogékonyak legyenek a hatóanyagra. Ha valamit sok ideig huzamosabb ideig használunk, annak hatása egy idő után csökken majd megszűnik.

A kapszula szedésének módja: A kapszulákat étkezéstől függetlenül, nagy mennyiségű folyadékkal kell bevenni minden esetben a délelőtti időszakban, mert később bevéve álmatlanságot okozhat. Fontosnak tartjuk figyelmeztetni Önt, hogy ne adagolja túl a fogyókúrás kapszulát, mivel nagymértékben növelheti a mellékhatások kialakulását.

Az Adipex Retard túlzott mértékű használatával kapcsolatos tünetek lehetnek:

 • általános testi közérzet romlása
 • gyengeség
 • fáradtság érzése,
 • hasi görcsök,
 • idegesség,
 • nyugtalanság,
 • vérnyomás változások,
 • hányinger,
 • hasmenés.

Ezért napi 1-2 kapszulánál többet ne vegyen be még akkor se, ha azt venné észre, hogy a gyógyszer nem olyan hatékonyan működik, mint a kúra első heteiben. Ne kombinálja más fogyasztószerekkel együttesen, mint a generikus Xenical vagy a Genesis Sibutramine!

Eredeti Adipex vagy generikus a jobb választás?

Amennyiben Adipex vásárlás mellett tette le voksát, úgy nehéz helyzetbe került, ugyanis a milliónyi hamisítványnak köszönhetően nagyon nehezen fog tudni eligazodni az internet útvesztőjében.

Azt javasoljuk, hogy amennyiben fel tudja íratni orvossal a terméket és azt kiváltani, úgy az eredeti Adipex vásárlása a legjobb megoldás hagyományos patikákból.

Viszont, ha erre nincs módja, úgy a generikus Adipex rendelése kedvezőbb az Ön számára, ami az eredetiségre vonatkozik. Más márkanéven is vannak ugyanezzel a hatóanyaggal termékek, amik hatásosak, de nincs vagy nagyon kevés belőle a hamis. Ilyen például az interneten is számos helyen eladó Phentermine 37,5 mg, amely 30, 60 és 90 db-os kiszerelésben kapható.

Összefoglaló

 • egész nap elnyomja az étvágyat, nem kívánja a felhasználója a nassolást.
 • a gyógyszerhasználat során várható fogyás az eredeti testsúlyának 5-10%-a.
 • A gyógyszert rövid távú használatra engedélyezik, általában 3 hónapig kúraszerűen.
 • A kezelésnek mind előnyei, mind lehetséges kockázatai vannak.
 • A fogyni vágyó emberek kedvelik a biztonságosság és megfizethetőség miatt.
 • Sok hamisítványa miatt Adipex rendelés előtt nézzen utána fórumunkban, hogy honnan is érdemes vásárolnia.

További kellemes Adipex Retard vélemények böngészését kívánjuk!

Ha van Önnek is tapasztalata a fogyással vagy a termékkel, úgy szóljon hozzá és kerüljön fel Adipex tapasztalata az internetre, hogy mások okulhassanak és informálódhassanak belőle.

Weboldalunkon nincs Adipex forgalmazás, sőt az ezekkel kapcsolatos hirdetéseket és reklámokat sem támogatjuk, így kizárólag érdekektől mentes és valós felhasználói hozzászólásokat, információkat tudunk Önnek garantálni a lehető legletisztultabb formában.

Tekintse meg a felhasználók által közzétett véleményeket és beszámolókat:

VÉLEMÉNYEK

 • Hello

  innen rendelt bevált valakinek ? gyogyszerwebaruhaz.com/elado/eredeti-adipex-p-rendeles-budapestrol

 • Phentermine 37.5 és fogyás tapasztalat??
  Sziasztok. Szóval holnap lesz 4 hetem fentermin. 1kapszulát veszek be naponta egyszer reggel.

  Az első 3 hétben rohamosan veszítettem, és most úgy érzem, hogy elakadtam.Tudom, hogy a víz súlya nagyon ingadozik, és most a ciklusom közepén vagyok (szerintem valamikor nemsokára lesz peteérésem), szóval ezek lehetnek az okai a leállásnak? Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok! Egy darabig a világ tetején éreztem magam, és mostanra a dolgok enyhülnek, és kicsit nyugodt vagyok az életben. A diéta szerint a fogyást az ételeim nyomon követésére használom, nagyon jól vagyok vele, és mindig mindig a napi célom alatt vagyok (heti 1 kg fogyás). Hetente legalább 4-5 alkalommal sportolok, néha hosszú sétákat, túrákat csinálok. Csak egy kicsit döbbenten látom, hogy a mérleg felfelé megy, és most olyan lassan kúszik lefelé.

  Köszönöm mindenkinek!!!

  • Szia
   Az én 4 hónapos tapasztalatom a Phentermine-nel
   Ismerősőm azt javasolta, hogy próbáljam ki a Phenterminet, miután elmagyaráztam, milyen nehéz volt lefogynom az elmúlt években. Folyamatosan edzettem, de nehezen tudtam megtartani kalóriabevitel hiányos. Mindig éhes voltam. Még akkor is, ha befejeztem egy teljes étkezést, egy szelet tortáért nyúltam, majd átváltottam valami sósra, például chipsre, majd visszatértem valami édesre, például egy darab csokoládéra, és befejeztem egy kis gyümölccsel. Gyerekkorom óta mindig így volt, mivel minden harapnivalóhoz hozzáfértem ami volt otthon, azt ettem amit akartam, soha nem tanultam meg, hogyan kell csak mérsékelt mennyiségű ételt fogyasztani. soha nem követtem nyomon a kalóriámat, de valószínűleg napi 2500 kalóriát ettem.

   A szervezetem nagyon jól alkalmazkodott a fenterminhez. Napi 1db-os adaggal kezdett el, semmi mellékhatásom nem volt a megnövekedett energián, a fókuszon és a szájszárazságon kívül. És a gyógyszer szinte azonnal hatott. NAGYON JÓ érzés volt uralkodni az étvágyam felett. A fejemben lévő hang abbahagyta a folytonos ételről való fecsegést, és többé nem volt hiányos gondolkodásmódom, amikor étel volt előttem. Régebben például akkor is megettem mindent, ami a tányérom volt, úgy éreztem, pazarlás lenne, ha nem eszem meg minden egyes rizsszemet. És most abbahagyom az evést, ha már közel vagyok a jóllakáshoz. Ez nem hangzik kinyilatkoztatásnak, de hidd el, ha egész életedben az étel körüli önfegyelemmel küszködtél, ez nagy dolog.

   Kezdettől fogva az volt a célom, hogy a gyógyszert csak rövid ideig szedjem, hogy az agyamat/testemet arra edzhessem, hogy egészséges szokásokat építsek ki az étkezés köré. Gondoskodtam arról, hogy minden nap nyomon kövessem a kalóriámat és a súlyomat, átlagosan 1400 kalóriát fogyasztottam, egyes napokon elértem az 1200-at, más napokon pedig 1600-at, különösen, ha hétvégén étkeztem. A gyógyszeres kezelés első néhány hetében kezdtem látni az eredményeket, a mérlegen lévő szám elég gyorsan csökkent az első hónapban, majd lassabban esett a másik 3 hónapban. Heti 3 napon folytattam a súlyemelést és a kardiót. Észrevettem, hogy a testem több vizet tart meg attól függően, hogy hol tartok a menstruációs ciklusomban, vagy milyen keményen edzettem.

   Kísérleteztem a Phentermine megnövelt dózisával (2szem , 1 reggel , 1 délben), de ez túl intenzív volt számomra. Szorongtam, hányingerem volt és szédültem. Így visszamentem napi 1 szem-re, és a hátralévő hónapokban ennél az adagnál maradtam, és továbbra is remekül működött. Most hagytam abba a gyógyszert, és még mindig van néhány kilót leadnom, mielőtt elérném a célsúlyomat, de sokkal egészségesebb kapcsolatot építettem ki az étkezéssel. Továbbra is követni fogom a kalóriámat, és valószínűleg akkor is követni fogom, ha elértem a célsúlyomat. Összességében nagyon elégedett vagyok a Phentermine-nel kapcsolatos tapasztalataimmal, és csak meg akartam osztani veled és ünnepelni a fejlődésemet!☺

 • Sok éve használom , őszintén megmondom, hogy ez a legjobb, ha nem az egyetlen termék a maga nemében!! Segített elérni a céljaimat a fogyásban és az egészségben stbsegít jobban összpontosítani és kevésbé fáradtnak érezni magát. Nincs rezgés vagy mellékhatás, csak lenyűgöző eredmények! Imádom! És mindenkinek ajánlottam, aki megkérdezte tőlem, hogy mit szedek, ami valójában olyan nagyszerűen működik! Mindenkinek különböző eredményei vannak az adipexxel, de tényleg mindenkinek megadja az egészségesebb és karcsúbb élethez szükséges ugrást.

 • szia mindenki! Szerettem volna eljönni és bejegyzést írni a fenterminről (magnus márka), mert ezen a héten kezdtem el, és naplót akartam készíteni, és tájékoztatni akartam másokat, hogyan megy. Háttérben: körülbelül 120 kg vagyok. Két éve fogytam 30kg, de aztán xanaxot kellett szednem a szorongásom miatt, és annyira éhes lettem. visszahíztam mind a 30 kg-ot, majd néhányat. Néhány napja elmentem a nőgyógyászomhoz kivizsgálásra, és megemlítettem neki, hogy néhány hónapja diétáztam és próbálok fogyni a nővérem esküvőjére, de csak körülbelül 5 kg-ot sikerült leadnom, és annyira éhes vagyok. Erre azt válaszolta hogy éljek egészségesen na mondom köszönöm a nagy semmit. az idő. Egy ismerősömnek is elmeséltem ezt a story-t és ő mesélt az étvágycsökkentőkről hogy ezek segíthetnek megfékezni az étvágyam, és azt mondta, vegyem be őket miközben rendszeresen edzek. (edzés – többnyire csak sétálok, könnyű súlyokat emelek, és időnként pilates órára megyek). ez a negyedik napom, amikor szedem, ma reggel ráléptem a mérlegre és 2 kilót fogytam. Észrevettem, hogy még mindig éhes vagyok, de néhány falat után nem akarok tovább enni. a szám nagyon kiszárad, de csak rágógumit rágok és tartok magamnál egy kulacs vizet. ideális esetben legalább 80 kg szeretnék fogyni, de nem tudom, hogy ez lehetséges-e! Havonta frissíteni fogom ezt a bejegyzést, és tájékoztatni szeretnélek titeket, hogyan haladok!

  • Az adipex p -vel így fogytam 32 kilót néhány évvel ezelőtt. Energiát adott (ami mindig hiányzik belőlem), és nem voltam olyan éhes. Őszintén csodaszer volt számomra

 • Helló skacok. A Phentermine első napján vagyok. Azért szedem ezt a gyógyszert, mert körülbelül két éve sokat feküdtem, miután egy sor sérülés, ülő életmódot és gyors súlygyarapodást okozott. Az a célom, hogy levegyek egy kis nyomást az ízületeimről, hogy visszanyerhessem a mobilitást, és újra mozgassam a lógó testemet. Olvasva ezeket a véleményeket, sok olyan tünetet látok, amelyek szerintem a… nem evésnek tulajdoníthatók. Egyenesen veszélyes, ha naponta 1200 kalóriánál kevesebbet fogyasztunk. A cél soha nem lehet az, hogy ne együnk, hanem az, hogy kevesebbet nassoljunk, vagy élvezzük a kisebb ételeket.

  Korábban már fogyókúráztam, és első kézből elmondhatom, hogy ha nem eszel, vérszegény leszel – ez okozhatja a hajhullást és a kimerültséget egyeseknél. Gondoljuk át azt is, hogy mit eszik. A kevés rost fogyasztása székrekedést okozhat, de a TÚL SOK rost fogyasztása is. Voltam ott, nem szórakoztató. Soha nem kell egy teljes élelmiszercsoportot kiiktatni. Szénhidrátokra van szükséged az élethez (és segítenek a kakilásban)!

  Ezt úgy próbálom megoldani, hogy a napi adag bevétele előtt egy Bőséges és TÁPLÁLÓ reggelit eszek. Azt tervezem, hogy készen tartok húsleves, zöldségleveseket, mert ha egyszer beindul a gyógyszer más ételekben, nem biztos, hogy ízletes lesz. A turmixok egy másik jó hack lehet. Ha számolnod kell a kalóriákat, hogy megbizonyosodj arról, hogy eleget fogyasztasz, tedd meg. remélem, ez segít eljutni oda, ahova szeretnék.