Generikus Xenical fórum oldalunkon több száz felhasználó által írt Orlistat tapasztalatok olvashatóak a mellékhatásáról, hatásáról, felhasználásáról, adagolásról és maga a fogyásról. Ezen felül nem maradhat ki a generikus Xenical rendelése és az árakról megírt tapasztalatok sem.

Ha van Önnek is véleménye vagy a termékkel, esetleg a fogyással kapcsolatos tapasztalata, akkor kérjük ossza meg velünk és segítsünk olyan fogyni vágyó személyeknek, akik még e témakörben nem tapasztaltak és segítségre van szükségük ezen információk, beszámolók által.

Fórum weboldalunkon nincs forgalmazás és nincs lehetőség a termék eladásával kapcsolatos reklámok elhelyezésére, még hozzászólások formájában sem. Nem támogatjuk hirdetési célú eladással kapcsolatos bannerek kihelyezését semmilyen belföldi vagy külföldi szolgáltatónak, így érdekektől mentes valós generikus Xenical vélemények kerülnek ki weboldalunkra.

Több száz Orlistat tapasztalatok várják Önt lentebb, ahol más felhasználók által írt beszámolók olvashatók. Informálódjon a termékkel kapcsolatosan és tudjon meg minél többet!

Hamisítványok

Mivel egy nagyon népszerű és valóban hatásos fogyasztó gyógyszerről beszélünk, így megnövekedett kereslete miatt megjelentek a hamisítványok, amelyek jobb esetben hatóanyag nélküli utánzatok, rosszabb esetben pedig az egészségére is veszélyes lehet. Így már érthető, hogy miért keresnek annyian Xenical rendelés és Orlistat vásárlás kulcsszóra az internetes keresőkben. Ez a termék nem csak marketing célú beetetés, hanem egy valós gyógyszer a túlsúlyos emberek számára, ami hatásos.

Hogyan lehet elkerülni az utánzatokat?

Az utánzatok tökéletes vizuális hamisítványok, így egy átlagember ezt nem igen tudja megkülönböztetni. Ha viszont biztos forrásból szerzi be a terméket (olyan cégektől, akiknek van elérhetősége, ügyfélszolgálata) és a weboldalunkon utána néz a felhasználók által írt Orlistat vélemények beszámolóinak akkor 99%-os valószínűséggel sikert arathat az ügyben.

Alapszabályként az is elmondható, hogy ne vásároljon piacokról, magánszemélyektől se személyesen se az interneten, mert így nagy eséllyel hamisat fog venni. Generikus Xenical vásárlás esetén kövesse mindenképpen a hamisítványokra való kiszűrési leírásunkat, amit fentebb olvasott el.

Fórum weboldalunkon informálódhat a termék hatásával, használatával, adagolásával, mellékhatásával és a fogyási trükkökkel kapcsolatosan is.

Mindenképpen érdemes elolvasnia ezeket, hogy egyáltalán ezt a terméket keresi e és azt használhatja e a valóságban. Mivel egy gyógyszerről van szó, így vannak ellenjavallatai, amelyet a hozzászólások alatt részletesen leírunk, ezzel is segítve azon fogyni vágyókat, akik még nem használták e fogyasztószert. Szánjon 10 percet a Xenical tapasztalatok elolvasására mielőtt a beszerzés mellett dönt bármilyen platformon. Győződjön meg a mások által leírt pozitív vagy negatív kimenetelű hozzászólásokkal, amelyek nagy segítséget nyújthatnak abban is, hogy az eladó Xenical forgalmazóját beazonosítsa és elolvashassa a róla írt beszámolókat.

Eredeti Orlistat rendelés előtt győződjön meg arról, hogy a többi felhasználónak milyen tapasztalata volt a forgalmazóval és a termékkel kapcsolatosan. Ahonnan nem jó beszámolók érkeztek, onnan érdemes hanyagolni a megrendelés folyamatát és megbízható internetes forgalmazókhoz fordulnia.

Minden, amit érdemes tudni a generikus Xenical fogyasztószerről

A túlsúly a modern társadalomban gyakori probléma életmódunkból fakadóan. Túl sok könnyen hozzáférhető, magas kalóriatartalmú ételt eszünk, és nem elegendő testmozgást végzünk. Valljuk be nagyon elkényelmesedtünk a sok gyorsétteremnek köszönhetően. Még a lábunkat sem kell kitenni otthonról, mert már a legtöbb étterem vállal házhozszállítást. És ez mihez vezet? Igen tudja a választ! Súlygyarapodáshoz és végül az elhízáshoz, ami számos egészségügyi problémák kialakulásának lesz majd a velejárója.

Az egészségügyi problémák mellett a túlsúly akadályozhatja az embereket mindennapi életben is, mivel megterhelheti az ízületeket és az izmokat, és csökkentheti a mozgékonyságot. Muszáj megemlíteni azt a tényt is, hogy a mai világban ember célja a tökéletes megjelenés. Tegyük fel, ha súlya miatt fél a negatív kritikáktól, mit gondolnak majd az emberek. Ez könnyen önbizalom hiányhoz, szorongáshoz és depresszióhoz vezet.

Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy a fogyás nem könnyű dolog, és bár a csökkentett kalóriatartalmú diéta és a megfelelő edzésterv a legjobb módszer, de tudjuk, hogy ehhez nagyon nagy akaraterő és kitartás szükséges. Nem mellesleg bosszantó, ha ezek a módszerek nem működnek és nem történik változás. Nagymértékű elhízásnál az emberek úgy érezhetik, hogy egy soha véget nem érő feladat számukra. Noha emellett vannak végtelen számú étrend-kiegészítők és étkezés helyettesítő tervek, amelyek állítólag gyors fogyást eredményeznek, viszont a legtöbbnek nincs garantált eredménye.

Vannak azonban olyan gyógyszeres kezelések, amelyeket az orvostudomány támogat. A gyógyszerrel kiegészített fogyókúra lényege, hogy más típusú eredménytelen fogyókúrák esetén is hatékony lehet. Ezért sem kell elkeseredni, mert ha valaki tényleg szeretne tenni a szebb alakért és le szeretne fogyni ezek a különféle gyógyszeres kezelési lehetőségek segíthetnek a diéta és testmozgás mellett. Többféle eltérő hatóanyag tartalmú fogyókúrás gyógyszer kapható a piacon, mint a Sibutramine, Phentermine, Orlistat.

Ezek a különböző típusú súlycsökkentő gyógyszerek különböző módon hatnak a testre. Mint például a legtöbb webshop kínálatában eladó Orlistat 120mg is, ami a cikkünk témája. Az alábbiakban számos kérdésre választ adunk, hogyan lehet ezt a gyógyszert legjobban használni a sikeres fogyáshoz.

Mi ez a gyógyszer és hogyan járul hozzá a fogyáshoz?

Ennél a pontnál megemlíteném, hogy elhízás gyakorisága több mint kétszeresére nőtt az elmúlt 20 évben, a becslések szerint Magyarországon negyedmillió súlyosan kövér ember él, akiken a diéta vagy a mozgás már nem segíthet csak a gyógyszeres kezelés.

E fogyasztószer is egy ilyen súlycsökkentő gyógyszer, amely a zsír felszívódását célozza meg a testben, nem pedig az étvágy elnyomását. A külföldön eladó Orlistat 120mg termékek, mint az Orligal, Orlistat Tablets 120mg (tehát a más márkanéven gyártott generikus készítmények) nagyon népszerűek és kedveltek ráadásul olcsó Orlistat árak miatt is kedveltebbek az eredetileg törzskönyvezett fogyasztószernél. Hazánkban sajnos kivonták a forgalomból a gyógyszergyártók közötti konkurenciaharc okán, így csak internetes webshopokból tudja beszerezni azt, hiszen külföldön jelenleg is minden probléma és vény nélkül Xenical megrendelés leadható és patikában személyesen is beszerezhető.

Hosszú távú felhasználásra is hasznos, mivel klinikai vizsgálatok alapján 1-2 évig történő használata során is hatásosnak bizonyult.

Az étkezés közben bevitt olajak és zsírok felszívódását gátolja, és ez lehetővé teszi, hogy az étkezés során elfogyasztott zsírok kb. 30%-70% -a emésztetlen módon áthaladjon a bélben. Ez az, ami segíti csökkenteni a súlyát és azt fenntartani. Nem meglepő, hogy megjelenése és jóváhagyása óta a Xenical a fogyókúrás készítmények piacán a leggyorsabban eladható gyógyszerré vált.

Megannyi klinikai vizsgálatok és tesztek bebizonyították, hogy valóban hatékony és használatával fogyni vágyó emberek átlagosan 50% -kal több súlytól szabadultak meg, mint azok, akik nélküle próbáltak ki valamilyen diétát.

Kiknek ajánlott?

Különösen azoknak, akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy jelentős súlytöbblettől szeretnének megszabadulni. (Hivatalosan pedig olyan elhízott vagy túlsúlyos embereknek ajánlott, akiknek BMI-je legalább 27 kg / m² és 30 kg/m² felett van). A testtömegindexet a megadott testtömeg (kg) és a testmagasság (m) négyzetével elosztva kapjuk meg. Ha nem érti a BMI kiszámításának a lényegét, vagy csak nem akar fölöslegesen bajlódni vele akkor interneten könnyedén találhat testsúly kalkulátor alkalmazást.

Generikus Xenical hatása

Ezen hatóanyag úgy működik, hogy megakadályozza az ételben lévő zsírok egy részének emésztését és felszívódását a testben. Kötődik a gyomorban és a vékonybélben található bizonyos enzimekhez, amelyek általában felelősek a zsír emésztéséért.

A hatóanyaghoz történő kötés után ezek az enzimek nem képesek a zsírok átalakítására olyan formába, amelyet a test felszívhat. Az étkezés során elfogyasztott zsír kb. 30% -a emésztés nélkül áthalad a bélrendszeren keresztül és széklettel együtt távozik. Ez azt jelenti, hogy a test nem tudja ezeket a felesleges kalóriákat zsírszövetként tárolni vagy energiaforrásként felhasználni.

Fontos megjegyezni, hogy a több webshopban is eladó Xenical 120mg nem étvágycsökkentő, tehát nincs éhségérzet elnyomó hatása, csak csökkenti a felszívott kalóriák számát. A hatás maximalizálása érdekében alacsony kalóriatartalmú étrenddel és testmozgással kell kombinálni, de nem feltétlen szükséges.

Mi a különbség a Xenical és az étvágycsökkentők között?

Eme kapszula, ahogy már leírtuk úgy működik, hogy az étrendben való zsírok emésztését és felszívódását célozza meg, nem pedig az éhségérzet, étvágy elnyomását.

E fogyasztószer egy lipáz gátló, amely megakadályozza az elfogyasztott ételben levő zsírok lebontását és felszívódását, lehetővé téve az étrendben jelen levő zsírok akár 30%-ának átjutását az emésztőrendszerén, és felszívódás nélkül kiválasztódik, a széklettel együtt távozik. Az étvágycsökkentőktől eltérően e fogyasztószer nem szívódik fel a vérbe, hanem helyileg hat, mivel kötődik a gyomor-bélrendszeri lipázhoz.

Mik az előnyei?

 1. A hazánkban Alli néven is forgalmazott szintén ezen hatóanyagú generikus Xenical hatása csökkenti a testben felszívódó zsír mennyiségét, és kiküszöböli a szigorúan korlátozó, alacsony kalóriatartalmú étrend vagy az aktív testmozgás szükségességét, mint az ajánlott heti testmozgás.
 2. A használatát tanulmányozták 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegeknél, és arra a megállapításra jutottak, hogy ez segítheti a betegek éhgyomori glükóz szintjének csökkentését, valamint késleltetheti a cukorbetegség kialakulását.
 3. Hozzájárulhat bizonyos egészségügyi kockázati tényezők – például a magas vérnyomás, a magas koleszterin és a magas vércukorszint – javításához is, amelyek kezelés nélkül más betegségekhez vezethetnek.
 4. Hoszabb ideig használható a testsúly-szabályozásra ideértve a fogyást és a súlygyarapodás megelőzését.

Orlistat használata

Minden fő étkezéskor kell bevenni a kapszulát víz segítségével, legfeljebb három kapszulát naponta. A tablettát be lehet venni minden étkezés előtt, alatt vagy egy órán belül még. Ha elmulaszt egy étkezést vagy az étkezés nem tartalmaz zsírt, nem szükséges a fogyasztó kapszula bevétele, mivel csak akkor működik, ha az ételekből zsír jut be a testbe.

Ajánlott az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem tartalmaznak túlzott kalóriát, csökkentett zsírtartalommal bírnak, valamint a rostban gazdag ételek. Emellett ajánlott a napi zsírtartalmát, szénhidrátját és fehérjét 3 fő étkezésre elosztani. A legtöbb előny akkor fog származni, ha kerüli az olyan ételeket, amik magas zsírtartalommal bírnak, mint például kekszek, csokik, péksütemények és a sós harapnivalók (chips).

Néha nem is gondol bele az ember, hogy ezek mekkora kalóriatartalommal bíznak, ezért ajánlott az összes élelmiszer-címke elolvasása, ha minél hamarabb változást szeretne látni az alakján. Az étkezések zsírtartalmát úgy is csökkentheti, ha a felesleges zsírt eltávolítja a húsról. A napi étrend zsírtartalma nem haladhatja meg a napi teljes kalóriabevitel 30% -át.

Fontos megjegyezni, hogy használatánál ne vegyen be az ajánlott 3 kapszulánál többet. A nagyobb adag bevétele nem segít abban, hogy gyorsabban fogyjon és hamarabb érjen el súlycsökkenést.

Ha 2. típusú cukorbetegségben szenved, akkor hosszabb időt vehet igénybe a fogyasztószer alkalmazásával történő fogyás, ami nem azt jelenti, hogy nem fog működni, csak annyi a különbség, hogy a súlycsökkenés lassabban fog bekövetkezni. Ha Xenical használata három hónap elteltével is sikeres, akkor annak használata legfeljebb egy 1 – 1,5 évig folytatható.

Honnan lehet tudni, hogy működik?

Egy két nappal a Xenical szedése után olaj, zsír észlelhető a székletben. A zsíros étkezés után az olajos bélmozgás meg fog ismétlődni folyamatában. Így tudja biztosan, hogy az emésztetlen zsír átmegy a szervezetén és az nem szívódik fel, kvázi hatásos a termék.

Amennyiben Orlistat rendelése és használata után nem látja a székletében ezt a legfontosabb tényezőt, akkor Ön hamisítványt vásárolt és semmi értelme tovább szednie azt, hiszen Orlistat vásárlása hiábavaló volt, tényleges hatást nem fog kifejteni.

Generikus Xenical mellékhatásai

A cikkünkben levő fogyasztószer gyógyszer, így vannak mellékhatásai, amelyek nem mindenkinél jelentkeznek. Az Alli szedésével járó leggyakoribb mellékhatások többségét az emésztőrendszerben fellépő helyi hatásokból és a zsírnak a széklettel történő eltávolításának folyamata okozza.

Ezen mellékhatások közül sok a kezelés korai szakaszában, általában 3 hónapon belül jelentkeznek, majd idővel ritkább lesz az előfordulásuk, attól függően, hogy milyen ételt fogyasztott. A mellékhatások erősödhetnek a nagyon zsíros ételek fogyasztása után, amik enyhíthetők az alacsonyabb zsírtartalmú étkezésekkel. Azonban nem szabad teljesen elkerülni a zsírt, mivel a fogyasztószer csak a zsírok felszívódásának megakadályozásával működik, így, ha nincs zsír, ami felszívódik, akkor nem járna semmilyen haszonnal a használata. A legjobb mód a mellékhatások csökkentésére, ha csak 30% zsírtartalmú ételfogyasztást valósítunk meg az összes tápanyagból.

Az alábbiakban felsoroltuk azokat a leggyakoribb mellékhatásokat, amelyek gyógyszeres kezelés alatt jelentkezhetnek.

Lehetséges mellékhatások

 • Bélmozgás megváltozása (ezt úgy kell érteni hirtelen szükségessé válhat az illemhely használata)
 • Hasi fájdalmak,
 • Fokozott puffadás,
 • Olajos, zsíros vagy folyékony széklet és olajos ürítés (ebből tudja, hogy NEM az úszógumiján vagy a hasán landolt ez a zsírmennyiség)
 • Izzadás
 • Gyengeség
 • Hányinger
 • Zsírban oldódó vitamin hiány (a fogyasztószer megnehezítheti a szervezetnek bizonyos vitaminok felszívódását. A szedése közben szükség lehet vitamin- és ásványianyag-kiegészítőkre, mivel egyes vitaminok kötődnek a zsírhoz (A, D, E vitamin és béta-karotin). A fogyasztószer bevételekor ezek a vitaminok nem felszívódnak, és a zsírral együtt fokozatosan távoznak a szervezetből. Ezért ajánlott olyan multivitamin szedése, amely ezeket a “zsírban oldódó” vitaminokat tartalmazza, annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű vitamin álljon rendelkezésre a felszívódáshoz.

Nem ajánlott a Xenical használata a következő betegségek esetén:

 • Cukorbetegség (cukorbetegeknél a fogyás növelheti az alacsonyabb vércukorszint kockázatát, ezért figyelniük kell az alacsony vércukorszint jeleit, például szédülést, fejfájást, gyengeséget vagy remegést, izzadságot vagy gyors szívverést)
 • Pajzsmirigybetegségek
 • Étkezési rendellenességek (pl. anorexia vagy bulémia)
 • Hyperoxaluria (magas oxálsav a vizeletben)
 • Hasnyálmirigy gyulladás
 • Epilepszia és más egyéb rohamok
 • HIV/AIDS
 • Veseelégtelenség
 • Vesekő
 • Májbetegség esetén óvatosan kell alkalmazni.
 • Epehólyag-problémák
 • Malabsorpciós szindróma (az élelmiszerek felszívódásának vagy emésztésének problémái) – Nem alkalmazható ilyen állapotú betegség esetén.
 • Terhesség vagy szoptatás esetén
 • Ha allergiás a gyógyszer bármely összetevőjére.

Milyen összetevőket tartalmaz a kapszula?

Fő hatóanyag minden kapszula esetében 120 mg Orlistat.

Egyéb összetevői: A kapszula mikrokristályos cellulózt, nátrium-keményítő-glikolátot, povidont, nátrium-lauril-szulfátot és talkumot is tartalmaz. A kapszula héja zselatint, indigokarmint és titán-dioxidot tartalmaz.

Milyen gyógyszerekkel léphet kölcsönhatásba?

Bár bizonyos gyógyszereket egyáltalán nem szabad együtt használni, más esetekben két különféle gyógyszer használható együtt, még akkor is, ha kölcsönhatás léphet fel. Ilyen esetekben módosítani kell az adagokat (ez azt jelenti, hogy csökkenteni kell a dózis mennyiségét, nem szabad a napi maximális adagot bevenni), vagy egyéb óvintézkedésekre is szükség lehet.

Az alábbiakban felsoroljuk ezeket a gyógyszereket, amely használata esetén kérje ki orvosa véleményét:

 • Inzulin vagy szájon át szedhető cukorbetegség kezelésére szánt gyógyszerek (növelheti a hipoglikémia kockázatát, ha cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerekkel együtt veszi be).
 • Levotiroxin (Pajzsmirigy alulműködést kezelésére szolgáló gyógyszer)
 • Amiodaron (szívritmuszavarok, szabálytalan szívverés kezelésére használják.
 • Ciklosporin (transzplantációban a beültetett szerv kilöködésének megakadályozására használják. Tudnia kell, hogy a fogyasztószer csökkenti a testben felszívódó Ciklosporin mennyiségét. Fontos, hogy a hatóanyagot legalább 3 órával a Ciklosporin adagja előtt vagy után kell bevenni.
 • Epilepszia és más rohamok gyógyszerei (egyidejű alkalmazásakor görcsök alakulhatnak ki).
 • Antidepresszánsok, Antipszichotikumok (óvatosan kell használni az antidepresszáns vagy antipszichotikus gyógyszerek mellett, mivel ez megváltoztathatja a gyógyszerek hatékonyságát)
 • HIV gyógyszerek (például atazanavir, efaviren, emtricitabin, lopinavir, ritonavir, tenofovir).
 • Warfarin és más vérhígító gyógyszerek (fokozhatja a ver hígító hatásait, és vérzéséhez vezethet).
 • Fogamzásgátló tabletták (a fogyasztó gyógyszer csökkentheti a fogamzásgátlók hatékonyságát. Ennek oka a laza széklet vagy hasmenés mellékhatása. A váratlan terhesség elkerülése érdekében más egyéb fogamzásgátló módszer javasolt).

Hogyan szűrheti ki a hamis gyógyszereket generikus Xenical rendelése esetén?

Orlistat 120mg vásárlása esetén a legbiztonságosabb, ha megrendelés előtt megtekinti nálunk a több száz különféle felhasználó beszámolóit a termékkel kapcsolatosan. Könnyedén ellenőrizheti a webáruházat vagy forgalmazót, hiszen több száz vásárló generikus Xenical tapasztalata után nem lesz nehéz kiderítenie, hogy ha online vásárlásra hajtja a fejét akkor azt honnan érdemes kiviteleznie.

Magánszemélyek általi eladó Xenical vagy eladó Orlistat 120mg hirdetéseket nem szabad komolyan venni, hiszen ezek 90%-os valószínűséggel kínai utánzatok, amelyek csak a profit szerzésre irányulnak.

Ne kockáztassa egészségét, nézzen utána fórum weboldalunkon, ahol rengeteg Orlistat vélemények várják. Beszélgessen a többiekkel, tudja meg a gyógyszer hatását, mellékhatásait, adagolását a való életben, ne csak a papíron. Olvasson utána a különböző Orlistat tapasztalatok beszámolóinak és döntsön helyesen, ha az online vásárlás mellett döntött.

Tekintse meg a felhasználók által közzétett véleményeket és beszámolókat:

VÉLEMÉNYEK

 • Érdeklődnék, hogy sikerült-e valakinek valamilyen (valójában egy orvos által felírt) gyógyszeres kezelést a fogyás érdekében. Van egy olyan érzésem, hogy a szakember, akihez a jövő héten megyek, fel akar majd kenni valamire, de évekkel ezelőtt metformint írtak fel nekem, és ez nem tett semmit. Tudom, hogy most sokkal több van, de nagyon hezitálok.

  • Tehát minden attól függ, hogy a fogyás melyik részét kívánja gyógyszerezni.

   Nincsenek olyan gyógyszerek, amelyek fogyást okoznának, csak olyan gyógyszerek, amelyek megpróbálják javítani a fogyás folyamatának bizonyos aspektusait.

   Egyes cukorbetegség-gyógyszerek segítik a cukorbetegeket/prediabéteszben szenvedőket hatékonyabban lefogyni azáltal, hogy modulálják anyagcsere-folyamataikat. De ha nincs szükséged a *specifikus* anyagcsere-folyamatok modulálására, vagy ha csak többet eszel, akkor nem fognak semmit tenni.

   A stimulánsok és a pajzsmirigy-gyógyszerek megnövelik az energiafelhasználást, A szervezet nem hagyja, hogy sokáig mesterségesen növelje az energiafelhasználását, hanem elkezd más belső vegyszereket is beállítani, hogy lelassítson, és ez brutális lehet (függőség és tolerancia a stimulánsokkal szemben, a pajzsmirigy működésének összeomlása stb.). Nincs ingyenes út, ha egy tablettából/injekcióból származó energiáról van szó.

   A szteroidok segíthetnek több izomtömeg felépítésében, ahelyett, hogy a kalóriákat zsírként tárolnák, ami nem eredményez fogyást, de megváltoztatja a beérkező kalóriák hatását. De a tested idővel reagálni fog.

   Aztán ott van az étvágycsökkentő. Ezek teljesen kiszámíthatatlanok, és ha az ember érzelmi okokból eszik, akkor nem igazán számít, hogy kevésbé éhes, mert soha nem evett valódi éhség miatt.

   Vannak azonban olyan gyógyszerek, amelyek csökkentik az étvágyat, de azáltal, hogy csökkentik a tényleges étvágyjelzéseket, úgy működnek, hogy magát az ételt kevésbé vonzóvá teszik. Ezt teszi a fent említett naltrexon. Szenvedélybetegeknél alkalmazzák, mert attól a dolgoktól, amelyek magasra emelnek, kevésbé vagy egyáltalán nem érnek el.

   Tehát ha szereted az alkoholt, az unalmassá és félelmetessé teszi az alkoholt, ha szereted az ételeket, akkor az ételt kevésbé kielégítővé teszi. Nagyon alacsony dózisú naltrexont kaptam idegfájdalmakra, ez nem segített, de teljesen érdektelenné tette a zsíros pizzát, ami általában a kedvenc kényelmi ételem.

   Tehát nem változtatta meg az éhségemet, hanem csökkentette az ételekhez és az evéshez való érzelmi kötődésemet. Egyszerűen nem volt érdekes számomra. Viszont nem fogytam le, mert nem az egyenlet része volt a problémám, hanem károsodott az anyagcserém, így segítségre volt szükségem az egyenlet részéhez. Nem ettem kevesebbet csak kevésbé élveztem az ételt.

   Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, ezért nagyon fontos, hogy megpróbálja megérteni, miért hízott el először, és pontosan milyen akadályok gátolnak vissza a fogyástól, mielőtt gyógyszerekhez folyamodna, amelyek közül sok hosszú távon felgyorsíthatja.

   Nem számít, milyen gyógyszert/műtétet/eljárást próbál ki, a krónikus túlevéssel még mindig legyőzheti a hatásait, akár napi kis mennyiségekkel is. Eredetileg elhíztam, és napi 100-300 plusz kalóriát fogyasztottam 4 éven keresztül.

   Még a gyomor-bypass-ban szenvedőknek is újra kell tanulniuk étkezni a fogyás érdekében. Az orvostudomány nem tudja elvégezni a nehéz terheket, de segíthet a rendszer bizonyos hiányosságainak támogatásában, ha úgy találja, hogy az ésszerű, következetes étrend és a testmozgás nem működik olyan jól az Ön számára, mint amilyennek fizikailag kellene.

 • (110 kg, magasság -172 cm) és magas vérnyomásos vagyok. Az endokrinológusom Orlistat 120 mg-ot írt fel nekem fogyás céljából. De nagyon szeretném tudni, hogy az Orlistat ketogén diétával együtt szedve növeli-e a hatékonyságomat a fogyás tekintetében. Kérem, tudassa velem, hogyan kell eljárni ezzel a problémával. Előre is köszönöm 🙂

  • Két fő kalóriaforrásunk van: a szénhidrátok és a zsírok. A keto diéta a szénhidrátok kiiktatásával működik. Az orlisztát (nem teljesen, de jelentősen) megakadályozza, hogy szervezete megemésztse a zsírokat.

   Én személy szerint nem tenném – nem hangzik egészségesen.

 • Majdnem 1 éve szedem . Napi 2 tablettát veszek be. Ez az. Látom, ahogy a zsír kijön a testemből, amikor a fürdőszobát használom. 20 kilót fogytam. Nincs edzőterem, nincs speciális diéta. Biztos vagyok benne, hogy az eredményem még több lett volna, ha több erőfeszítést teszek. Ezek a tabletták csodálatosak. 100%-ban ajánlom őket