Szia,
Jelenleg a T3 hormonpótlásról olvasok a zsírégetés érdekében – próbálok a lehető legtöbbet tanulni, és mint mindenről, sok egymásnak ellentmondó információval találkoztam, és reméltem, hogy azok közül, akik már rendelkeznek kölcsönözheti nekem ezt a tapasztalatot, és válaszolhat néhány kérdésre:
1) milyen adag szükséges az ésszerűen felgyorsult zsírvesztéshez? Azt olvastam, hogy 50 mikrogramm elég a megrekedt zsírvesztés elindításához, aztán azt is olvastam, hogy 50 mikrogramm csak igazán fokozza a fehérjecserét, és 75-100 mikrogrammra kell lépnie, hogy észrevegye az anyagcsere/zsírveszteség növekedését. Ha lefuttatom a T3-at, az 3/4 hétig fog tartani az 500 mg-os test-c és amp; napi adag anavar mg-ban megegyezik a T3 mcg-ban mért adagjával Szeretnék hozzátenni, hogy már elég sovány (10-11% jó hasizmokkal stb.) szeretnék még 2%-ot ledobni, ha lehet, de küzdök a további kalóriák csökkentésével. Clen nem áll rendelkezésemre, és már heti 6 reggel 90 perc kardió edzést tartok, 4 erőemelő edzést és 2 dinamikus erősítő edzést, szóval az edzés mennyiségének növelése sem praktikus – így én’ csak valami mást keresek, amivel utolsó kis lökést adhatnék
2) Tudom, hogy nem tudod megmondani, mennyivel fokozza az anyagcserét, de zavarban is vagyok, mert azt olvasom, hogy egyes helyeken csak 3-5%-kal fokozza az anyagcserét, míg máshol óvatosságra intenek. rendkívül katabolikus, és heteken belül etiópiává változtat – az AAS-ról szóló viták ellensúlyozzák-e a katabolizmust vagy sem;, ennyi izmot elégetni biztosan az anyagcsere-növekedésnek lényegesen több mint 5%-nak kell lennie – nagyjából milyen zsírvesztés-növekedést tapasztaltál a T3-tól?
Szia,
Jelenleg a T3 hormonpótlásról olvasok a zsírégetés érdekében – próbálok a lehető legtöbbet tanulni, és mint mindenről, sok egymásnak ellentmondó információval találkoztam, és reméltem, hogy azok közül, akik már rendelkeznek kölcsönözheti nekem ezt a tapasztalatot, és válaszolhat néhány kérdésre:
1) milyen adag szükséges az ésszerűen felgyorsult zsírvesztéshez? Azt olvastam, hogy 50 mikrogramm elég a megrekedt zsírvesztés elindításához, aztán azt is olvastam, hogy 50 mikrogramm csak igazán fokozza a fehérjecserét, és 75-100 mikrogrammra kell lépnie, hogy észrevegye az anyagcsere/zsírveszteség növekedését. Ha lefuttatom a T3-at, az 3/4 hétig fog tartani az 500 mg-os test-c és amp; napi adag anavar mg-ban megegyezik a T3 mcg-ban mért adagjával Szeretnék hozzátenni, hogy már elég sovány (10-11% jó hasizmokkal stb.) szeretnék még 2%-ot ledobni, ha lehet, de küzdök a további kalóriák csökkentésével. Clen nem áll rendelkezésemre, és már heti 6 reggel 90 perc kardió edzést tartok, 4 erőemelő edzést és 2 dinamikus erősítő edzést, szóval az edzés mennyiségének növelése sem praktikus – így én’ csak valami mást keresek, amivel utolsó kis lökést adhatnék
2) Tudom, hogy nem tudod megmondani, mennyivel fokozza az anyagcserét, de zavarban is vagyok, mert azt olvasom, hogy egyes helyeken csak 3-5%-kal fokozza az anyagcserét, míg máshol óvatosságra intenek. rendkívül katabolikus, és heteken belül etiópiává változtat – az AAS-ról szóló viták ellensúlyozzák-e a katabolizmust vagy sem;, ennyi izmot elégetni biztosan az anyagcsere-növekedésnek lényegesen több mint 5%-nak kell lennie – nagyjából milyen zsírvesztés-növekedést tapasztaltál a T3-tól?
Egy dolgot biztosan elárulok, senki sem tudja egyetlen fórumon sem, hogy a T3 mennyivel fokozza az anyagcserét, még akkor sem, ha igen, mint ahogy nincs egyetlen adag sem, ami fokozná a zsírvesztést. a A T3 nem egy olyan gyógyszer, amelyet csak úgy használhat, és kész a munka, figyelembe kell vennie saját pajzsmirigyének egészségét és a szabad T3 mennyiségét. Ez egy nagyszerű eszköz, de az általad említett 50-75 mcg adag óriási, nagyszerű eredményeket láttam napi 12,5-37,5 mikrogramm mellett Azzal, amit az utolsó bekezdésben elmondtál saját állapotodról, étrendedről és tevékenységedről, a zsírvesztés megtorpanása olyan egyszerű lehet, mint a hormonok, például a leptin, a pajzsmirigy stb. csökkentése és a kortizol, stb. .. amiből előnyös lehet, hogy néhány naptól egy hétig vissza kell venni a fenntartó szintű kalóriákat.
Vágás:tiromel 3 hetes ciklus, majd 3 hetes Clenbuterol?
Nem használok semmilyen gyógyszert tömegnövelésre, de küzdök a vágásommal. A tiromel és Clenbuterol ciklus használata ésszerű út? Nem akarok belemenni a ragozásba. Kösz! Tomi
Néhány hétbe telik, amíg a pajzsmirigy működése visszaáll a normális állapotba, miután elhagyta a tirimel-t, ezért ha használni kívánja, akkor néhány hétnél tovább kell használnia. A Clenbuterol hatása 2 hét után csökken, ezért jobb lenne, ha 2 hétig 2-szeres szünetet tartana.
Pajzsmirigy alulműködésre szedem -Az első nap, amikor ezt a gyógyszert szedem, és csodálatosan érzem magam. 15 éve Synthroidot (levotiroxint) szedek. Végül összeomlott, és megkérdeztem az endokrinológusomat, lesz-e még valaha életem. Úgy döntött, hogy csökkenti a Synthroidot. és adjuk hozzá a T3-at. Az első napon elképesztő energiám volt. Minden változtatással frissíteni fogok.